Merge Nymphs - Correct answers to nymph questions

In addition to the arts and animations that can be obtained by developing nymphs, a simple Dating Sim was woven into the game. The task is to correctly answer the questions asked by the nymph 3 times in a row in one attempt. In order to simplify the task of seducing the nymphs, I will write down the correct answers to corrupt each of them.

Attention! Sometimes the developed ones slightly change the questions themselves, but do not change the answers to them, therefore, if you have not found the right question, be guided by the answer options.

Lake nymph chat answers

  1. Question: What movie should we watch see tonight?
    Answer: Any movie is great as long as the story is well played!
  2. Question: I'd like to go for a walk, but my sisters say it's raining outside...
    Answer: So? It's just a bit of rain. Don't listen to them, go!
  3. Question: Let's grab a drink tonight! What are we having?
    Answer: Put that soda aside, let's try something natural.
  4. Question: So what are you going to do with me tonight?
    Answer: Whatever we fancy! We're both open to anything, aren't we?
  5. Question: How should i paint my bedroom?
    Answer: Colder colors will help you relax!
  6. Question: Do you remember your first kiss?
    Answer: Yes, but honestly, don't recall the girl.
  7. Question: They say any time is good for sports! How about we do some exercises?
    Answer: A little jogging never hurt anyone...
  8. Question: I got invited to Forest's birthday party! What should i wear?
    Answer: Find something cute and comfy. Looks don't matter when you're having fun!
  9. Question: Toching myself got a bit borring... I wonder how i can spice things up...
    Answer: Feathers maybe?
  10. Question: I want to throw a party... What do you think?
    Answer: Count me in for a themed party with masks!
  11. Question: Oh, what have you brought here for me?
    Answer: Not a Vine..
  12. Question: It's getting late and I'm hungry!
    Answer: Romantic dinner at a new place, then?
  13. Question: The weather is good enough to go for a walk, but where should we go?
    Answer: Let's enjoy our time together by the lake, shall we?
  14. Question: There is a Nymph outside but i don't know her! What should i do?
    Answer: Go and give her a smooch!
  15. Question: How do i look today?
    Answer: Perfect from the front and the back!

Volcanic Nynph chat answers

  1. Question: Soo, how i look today?
    Answer: Fishing for complimets? That's ulkike you. But shill, hot as always, babe
  2. Question: My sisters say i break ther things too often...
    Answer: So?! What's a little bit of destructuon!
  3. Question: Some people say that a party without booze is just a boring meeting. What do you think?
    Answer: Drunk sex is fun sex, thes's what i always say.
  4. Question: You're always wearing too many colothes when you're around, how are you not hot?
    Answer: I want to hear you beg in that pretty voice of yours. Then i'll take them off.
  5. Question: If you ever leave i'll kick your ass! I hate men who don't keep their girls satisfied.
    Answer: Haven't been good to you, babe? All those toys i got you, too...
  6. Question: What were you thinking about when you first saw me?
    Answer: Spanking you and showing you your place!
  7. Question: The other girls think I'm mean and dumb cause I always tell it like it is. Uhg, they suck so hard! And NOT in a good way.
    Answer: You're not mean, you're just drawn that way. But you have been a bad girl...
  8. Question: Be honest, what's my best angle? I wanna do a "Kings of Nyphs" magazine photoshoot and I should look my best.
    Answer: Babe, you know I love you on you knees.
  9. Question: Today I thought we could meet up with one of the Nymphs and do something together.
    Answer: Sea might be available, she seemed to realy be into you.
  10. Question: It's time to think about what our new bedroom should look like!
    Answer: Bet you'd love a fire theme. I've got you to get me hot, no need for flames.
  11. Question: Gimme a good roleplay scenario, something you think will get me in the mood.
    Answer: You already know the answer, you love it when i take control, don't you?
  12. Question: Outdoor sex; yay or nay?
    Answer: With you, even rocks feel like a cozy bedsheet.
  13. Question: OMG I just had the best idea ever: marathron sex for a week, no distractions, no other Nymphs, just me, you and my favorite toys!
    Answer: Oh yeah, babe, i'll make sure you'll need another week to recover from it.
  14. Question: Be honest, which part of getting down and dirty do you like more?
    Answer: The dirtier the better, no preference on how we get there.
  15. Question: I'm in the mood for a wild nature trip...
    Answer: Somewhere sunny and hot, wanna se you wearing next to nothing.

Sea Nymph chat answers

  1. Question: Now let me ask you... What sound makes you feel relaxed?
    Answer: The soothing sound of summer rain.
  2. Question: Tell me, do you like me better when i ride you or when you're on top?
    Answer: It's not about the position, it's about how good we make each other feel.
  3. Question: They say it's what's on the inside that matters. What do you think?
    Answer: I agree, my cock inside your pussy is always important.
  4. Question: My wardrobe's crammed with clothes but i can't decide what to wear today!
    Answer: Well, I hear accessorizing's thing, so maybe a scarf?
  5. Question: I think a real man should know how to add some spice to a night together.
    Or: I'm feeling a bit naughty. How would you bring some spice into my life?
    Answer: If you want to get creative, I have some toys in mind for you.
  6. Question: Is there any part of you that one of the other girls hasn't played wit yet? I'm feeling a bit possessive today...
    Answer: Anal play's a thing, right? I'm willing to try something new.
  7. Question: I wonder how my fellow Nymphs are doing...
    Answer: It might be nice to pay them a visit. Maybe we should drop by for dessert?
  8. Question: We deserve a great holiday. Where do you think we should go?
    Answer: Let's go diving! Great weather, beautiful views, you in a bikini...
  9. Question: You've been a little on the edge lately. How can I make you feel happy and relaxed?
    Answer: A sensual massage would't go amiss.
  10. Question: You know, I could use some new jewelry...
    Answer: I'm not realy good at picking jewelry, but tell me what you like and i'll get it.
  11. Question: What do you say about a game night?
    Or: Are you into games?
    Answer: Fun workout with Twister! Hell yeah!
  12. Question: Our love need celebration, so let's have a few drinks! What shall we order?
    Answer: Something strong, like whiskey, then we can get down and dirty.
  13. Question: I feel like you're not realy into me lately... It's like you don't even know me!
    Or: Volcanic Nymph told me you don't like me anymore. Is that true?
    Answer: Of course I do, you're my wild girl who makes my blood boil.
  14. Question: I'm thinking we should get rid of my sofa... We have a bed anyway.
    Answer: No, keep it! It's so nice when we cuddle on it...
  15. Question: I think I have a stalker...Someone keeps leaving stuff for me wherever i go. A pair of earring, a scarf...
    Answer: Maybe it's one of the other Nymphs?
  16. Question: Are you into games?
    Answer: Fun workout with Twister! Hell yeah!
  17. Question: No matter how mych fun we're having, we need to take a break sometimes. Where do you want to go?
    Answer: Let's go diving! Great weather, beautiful views, you in a bikini...
  18. Question: It's been a while since i talked to the other girls. I wonder how they are doing...
    Answer: It might be nice to pay them a visit. Maybe we should drop by for dessert?
  19. Question: What do you think? Should we get rid of the sofa? We have a bed anyway.
    Answer: No, keep it! It's so nice when we cuddle on it...

Shadow Nymph chat answers

  1. Question: Thunder tried to convince me to try out some extreme sports.
    Answer: We could try motorbikes. Get to feel the speed, the leather, the vibration! Plus, you can take the driving seat, if you want to.
  2. Question: It's so great being able to wake and see you nearby!
    Answer: It feels great that i can bring you breakfast in bed and cater to you early needs!
  3. Question: I have a lot of liquor in the cabinet What should we drink for a starter? I can't seem to make up my mind. You pick.
    Answer: Small & strong! Small things often pack a big punch.
  4. Question: How would you describe me in two words?
    Answer: Quiet but tenacious.
  5. Question: I found a leather belt in the drawer. How can we put it to good use?
    Answer: It might come in handy in tonight's spanking round!
  6. Question: Picture three ingredients for the perfect evening together.
    Answer: A whip, a strap-on, and you.
  7. Question: I saw you snapping pics of me, what was that all about?
    Answer: I can't help it! It turns me on when you're not aware.
  8. Question: You made me wait for quite a while. You were staring at me the entire time, doing nothing...
    Answer: Sorry for the delay Mistress, I'll go down on you now and satisfy you.
  9. Question: Forest's birthday was quite a night to remember...
    Answer: You were extremely surprised when i toched you under the table during the main course.
  10. Question: Tell me, big boy, are you a giver or a taker?
    Answer: I came here to make you happy, so...
  11. Question: I came up with a great idea! Why don't you lie down so i can ride you?
    Answer: Of course, my lady!
  12. Question: Some Nymphs love outdoor sex and showing their love to all those around.
    Answer: But that's the thrilling part, isn't it? Anyone could see you!
  13. Question: Oh, it's great that you're here. Help me set up some lights to fit our mood.
    Answer: I prefer it dark, to be frank. Works great for enhancing your senses.
  14. Question: I bet that Volcanic's kinks fall short of what i can show you.
    Answer: Have it your way then Mistress. Take the lead!
  15. Question: Other Nymphs are dressed in such rich and vibrant clothes.
    Answer: You don't need to wear much as long as it's latex!

Frost Nymph chat answers

  1. Question: What's your favourite outdoor activity?
    Answer: I like playing tag. When I finally catch you, you're so hot and panting. And at the right time of the year a good snowball fight would be nice!
  2. Question: I want you right now and right here. Tell me what to do.
    Answer: I want you to sit on me. I like it when you're on top and I can see the blush in your cheeks and your tits swinging in front of my eyes.
  3. Question: Sometimes i wish i could be more bold and decisive like Shadow. She's so strong all the time.
    Answer: Sometimes we wish to be like somebody else, but our original self is unique and best. I like your personality
  4. Question: I'm thinking about redesigning my room. Maybe a bit more simplicity like in Star's bedroom? I'm not sure, but i need a change...
    Answer: I think your room suits you - all those furry and laced pillows. Maybe just a colour refresh? A bit of pink to break the white and blue?
  5. Question: Things are getting a bit predictable, don't you think? I wish we could get creative this evening...
    Answer: Let's have a hot jacuzzi bath with cold champpagne and strawberries. Bubble foam, your legs around my waist, your hot tongue in my mouth...
  6. Question: I'd like to cut off from the reality for the weekend. Where should we go?
    Answer: I see us together by the ocean. Sunbeds, frozen drinks and a lot of lotion to protect your delicate skin. A proper vacation time! No regular activities.
  7. Question: If you could pick, what would you like me to wear for you tonight?
    Answer: I'd pick silk - it feels great combined with the touch of your skin. And one of those sexy stockings of yours.
  8. Question: Where'd you like to eat a dinner tonight?
    Answer: Don't know about you, but i saw a frozen-yogurt place on my way here. Can't stop thinking about it. Would you join me?
  9. Question: I saw you looking at Volcanic's suit during the party last night. Would you like me to wear something like that?
    Answer: Naaah, those stockings and transparent dresses of yours - I realy enjoy them. The soft, slippery toch of silk and nylon...And...I have a boner.
  10. Question: Recently I thought about adopting a per. Can't decide to anything particular though. Any advice?
    Answer: A cat suits you. White and fluffy like your pillows. You could name it Snowflake.
  11. Question: Last time after ice-skating you were really naughty in the changing room...
    Answer: Your pussy tasted so good. Did you like what i did? Next time i can take you from behind. We just have to keep it quiet behind those lockers.
  12. Question: If you could get whatever you want, what would it be?
    Answer: A dinner for 2 at the Snowman restaurant in Finland. I've heard they have great food and furniture made of ice!
  13. Question: Imagine an ice cube. Any ideas what we can do with it?
    Answer: I would put you in a hot bath and use the ice-cube on your skin. I bet your tits would explode with pleasure - cold ice and my hot tongue.
  14. Question: I bought something special for our date! Do you dare to guess?
    Answer: Guessing guessing... A new pair of crotchless tights? Maybe with this sexy seam on the back?
  15. Question: Do you like getting flowers? It's been a long time since anybody gave me one.
    Answer: I've never got one, to be honest. But you know what? I know one cute snowy numph, who should close her eyes and stretch her hands out...

Kitsune Nymph chat answers

  1. Question: I saw that Shadow has a big motorbike. Thunder and Falcon have jumped with a parachute. Maybe I should try something too to get an adrenaline kick...
    Answer: Some search for adrenaline and some are created for a more calmer life. O don't think you should force yourself to anything. Stay who you are, I like it.
  2. Question: I'd like to try something new in bed. Any ideas?
    Answer: We could do some shopping to get you some new toys, what do you think? And i thought about drawing orders from a big jar of wishies...
  3. Question: I'm worried that I don't fulfill all your needs and kinks.
    Answer: No way! You're great and I have a soft spot for your triple tail. Holding it in one hand and the leash in the other I feel I could fuck you all night.
  4. Question: What's better in your opinion, to give or to receve?
    Answer: Both. I like to give you pleasure, but at the same time i like to receive it from you. It's like with gifts - should go both ways.
  5. Question: The weather isn't very nice today, the air is so gloomy and damp. Can't force myself to go outside. It's so cozy in here.
    Answer: There's no need to go out. Everything we need is here. I can brush your fur and then you can thank me...with your tongue...
  6. Question: What should I wear for our weekend trip?
    Answer: I think one of your sexy skirts would be great. And no panties. I like to ask you to bend and pick up things for me, when you wear that outfit.
  7. Question: I'd like to read something while you're not here. But I lack new books. Maybe you could recommend me something interesting?
    Answer: Erotic novels would be best for that time! You can think of me while you're reading, so you'll be all wet and ready when i visit you again...
  8. Question: If you get an in freeuse gift card from me, so you can get whatever you want, what would it be?
    Answer: I'd like you to bend over and let me lick your sweet pussy, like the other day. After listening to your wild moans i'd take you hard from behind.
  9. Question: Let's play some music. What should I turn on?
    Answer: Something cheerful and happy would be nice. It suits your vibe and what we do here.
  10. Question: I did some yoga with Lake yesterday, and now my back and butt are in pain. I'm npt really into sports, I guess.
    Answer: That's a great occasion to give you one of my famous massages! If you let me rub you, all aches go away. It can be our regular thing!
  11. Question: That was something - feeling your foot between my tights under the table last nihgt. I barely kept it quiet when you made me cum. I was so shocked.
    Answer: I saw you were having a lot of fun and tried to behave neutrally. You did so good. I was proud of you. It's great to make you such unexpected gifts...
  12. Question: I've been horny all day thinking of you and touching myself. Maybe you could help me a bit...
    Answer: It's damn hot when you're so straight forwart about it... Here, come closer and let me ease your tension with my fingers. Spread your legs for me.
  13. Question: I really love those holiday cookies for the upcoming party, but i feel like i'm getting bigger and bigger... Oh, am I too big already?
    Answer: Don't even think about that! Your curves are beautiful! I like that you enjoy pleasuring yourself in life. You do that also in bed...which is hot!
  14. Question: I'm not sure how to decorate my room for the upcoming party...
    Answer: A lot of bows would reflect your personality. They can be green and red and in different sizes.
  15. Question: When i look at other nymphs' clothes, I think I should get rid of my fur to wear those thin, transparent stockings. I've heard you like them...
    Answer: Oh, I do like that type of stockings, but I also do like your furry body! You are unique. I enjoy your fur very much. You're so soft and curvy...

Star Nymph chat answers

  1. Question: Every once in while, I lose track of time when watching other stars on the sky...So far, yet so close to me. Sometimes I'm afraid I'll lose myself there too.
    Answer: Don't be afraid. I'm always here to bring you back yo reality with a few spanks and bites!
  2. Question: When I'm with you, I feel so powerless, yet so horny. I love ut when you take control over me.
    Answer: Find a blindfold and the handcufs. On your Knees and bend. I want to see your naughty pussy calling me to feed her with my cock.
  3. Question: What's on your mind right now, Master?
    Answer: It's you. I can't wait for our next session and how I'll tie you up with this new rope.
  4. Question: Did you have fun at Carnival's New Year's party?
    Answer: I liked it, but I lived how great you looked in that dress. And the night got even better when I look it off.
  5. Question: I love falling asleep with you by my side. It feels easier to bid the night sky goodbye when you're here.
    Answer: Cuddling with you is one of my favourite things to do. Besides fucking you, of course.
  6. Question: I feel like refreshing my wardrobe. Could you help me pick something to buy, Lord?
    Answer: Look at this one - frills, a cute apron and net bra. You can expand your maid suits collection, not to mention how great you body looks in it.
  7. Question: I'd like to go for a walk tonight. Would you like yo join me?
    Answer: Definitely! Darkness, the stars over you heads and your hot body in amy arms.
  8. Question: What's your favorite sex experience with me?
    Answer: Hmm, tough choice. Fucking you blindfolded from behind... The blowjob you gave me in that threesome - I liked them all...
  9. Question: Have you ever had a dream about me?
    Answer: Several days ago, yeah. And when I woke up I wished I could dream it again.
  10. Question: I'm worried that my introvert nature makes me look like a party-pooper.
    Answer: Don't worry about that. You quiet and mysterious nature makes me horny, and that's the most important thing!
  11. Question: I had a dream about our next date. Can you guess how it will be, Lord?
    Answer: Night time, blanket and candles under a full moon and the sky full of stars. We'd have a picnic watching falling stars and making love.
  12. Question: I feel hungry. Don't you feel like eating something, Master?
    Answer: Hmm, maybe you'd like yo lick something sweet with you little, ping tongue, what do you say? It could grow us both an appetite.
  13. Question: I,ve heard you play with Shadow and Volcanic a lot. Is there something wrong with me? Am I boring you?
    Answer: There's nothing wrong, honey. During days like these you're all I need. You gloomy eyes, horny look and hungry pink tongue make me want you so bad.
  14. Question: Would you do me a favour and describe your wildest fantasy with me?
    Answer: not borrowing
  15. Question: Threesome - yay or nay?
    Answer: not never

2 thoughts on “Merge Nymphs - Correct answers to nymph questions

  1. You should totally add the other girls to this list too. The forest nymph is kinky as fuck so choose the kinky answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.